Ponudnik ERP: QAD

QAD je bil zgrajen za pomoč drugim in temu načelu ostajamo zvesti sedaj in v prihodnosti.

QAD-sl

QAD Cloud ERP vam zagotavlja svobodo, da se osredotočite na svoje izdelke in stranke, ne da bi vas pri tem motilo upravljanje vašega ERP. Pustite nam, da upravljamo vašo strojno opremo in sisteme. Razmislite o možnostih, da svoje dragocene vire uporabite za bolj strateške projekte in pospešite svojo pot do učinkovitega podjetja.

Ne glede na to, ali želite svojo lokalno rešitev prenesti v oblak, želite nekatera mesta ohraniti v prostorih, nekatera pa v oblaku, ali ste na trgu za novo platformo ERP - poskrbeli smo za vas. Naše celovite, vertikalno usmerjene rešitve v oblaku in na lokaciji delujejo tako dobro skupaj kot samostojno. Namestite sistem QAD ERP na način, ki vam najbolj ustreza. Ne glede na izbiro namestitve boste imeli koristi od QAD Cloud ERP z najboljšo programsko opremo, podporo in orodji.

M2M

O nas

Podjetje smo ustanovili s poslanstvom: S poslanstvom: ponuditi proizvajalcem specializiran in cenovno ugoden proizvodni sistem ERP, skupaj z izvajanjem najboljših poslovnih praks v panogi.

Začnimo projekt

M2M

About us

We started the company with the mission: To offer manufacturers specialized and affordable manufacturing ERP system, together with the implementation of the industry best business practices.

Get Started