Partner za avtomatizirane podatkovne rešitve: Eagle

Eagle - rešitve za avtomatizirano zbiranje podatkov, za proizvodnjo, poslovne procese in aplikacije QAD.

Eagle-sl

Unique among QAD’s solution partners, Eagle serves only the QAD community and has grown its automated data collection (ADC) solution over 20 years to meet the evolving needs of our mutual customers. Eagle is focused specifically on one thing and only one thing: providing our customers with fault-proof, real-time information that is seamlessly integrated with QAD Enterprise Applications.

Today, Eagle’s Global Services team brings to each customer extraordinary depth of experience not only in automated data collection solutions but in manufacturing, business processes and QAD applications. Our solution is used globally in over 1000 sites and is the only fully integrated electronic data capture solution for QAD Enterprise Applications. This gives a ready to deploy but fully configurable solution, for your data capture, bar coding, RFID and labelling needs. Eagle specialise on working with companies in the automotive, consumer products, high-tech, food & beverage, industrial products and Life Science markets.

In addition to software and consulting, Eagle also has significant experience in associated hardware and infrastructure technologies, which are critical in allowing us to provide a total solution to our customers. With direct contracts with key manufacturers such as Honeywell, Cisco and Zebra, Eagle are well placed to be your trusted advisor.

Eagle se osredotoča predvsem na eno in samo eno stvar: svojim strankam zagotavlja informacije v realnem času, odporne na napake, ki so brezhibno integrirane s podjetniškimi aplikacijami QAD.

Danes Eaglova ekipa za globalne storitve vsaki stranki prinaša izredno bogate izkušnje ne le na področju rešitev za avtomatizirano zbiranje podatkov, temveč tudi na področju proizvodnje, poslovnih procesov in aplikacij QAD. Naša rešitev se po vsem svetu uporablja na več kot 1000 lokacijah in je edina popolnoma integrirana rešitev za elektronski zajem podatkov za aplikacije QAD Enterprise Applications. Tako je rešitev za potrebe zajemanja podatkov, črtnih kod, RFID in označevanja. Vendar jo je mogoče v celoti konfigurirati. Podjetje Eagle je specializirano za sodelovanje s podjetji v avtomobilski industriji, industriji potrošniških izdelkov, visoki tehnologiji, industriji hrane in pijače, industriji industrijskih izdelkov ter na področju znanosti o življenju.

Poleg programske opreme in svetovanja ima podjetje Eagle tudi veliko izkušenj na področju povezane strojne opreme in infrastrukturnih tehnologij, ki so ključnega pomena pri zagotavljanju celovite rešitve za naše stranke. Z neposrednimi pogodbami s ključnimi proizvajalci, kot so Honeywell, Cisco in Zebra, je podjetje Eagle v dobrem položaju, da postane vaš zaupanja vreden svetovalec.

M2M

O nas

Podjetje smo ustanovili s poslanstvom: S poslanstvom: ponuditi proizvajalcem specializiran in cenovno ugoden proizvodni sistem ERP, skupaj z izvajanjem najboljših poslovnih praks v panogi.

Začnimo projekt

M2M

About us

We started the company with the mission: To offer manufacturers specialized and affordable manufacturing ERP system, together with the implementation of the industry best business practices.

Get Started