Partner za razvoj aplikacij: Progress

Mi smo Progress. Nikoli ne moremo sedeti pri miru. Progress vam omogoča hiter razvoj aplikacij, ki spodbujajo digitalno preobrazbo in uspeh strank.

Progress

Smo sanjači in izvajalci, v enaki meri korporativni guru in ninja razvijalci.Z redko kombinacijo izkušenj in podjetnosti vam pomagamo reševati današnje poslovne izzive in vas pripraviti na tiste, ki šele prihajajo.Z omogočanjem privlačnih izkušenj pomagamo vaši organizaciji napredovati.

Današnje gibanje za digitalno preobrazbo vpliva na vse kritične točke, od uporabniške izkušnje, mobilnih naprav in analitike do oblaka in velikih podatkov. Omogočamo vam, da se osvobodite teh zapletov in da se lahko osredotočite na inovacije in svoje stranke.

Z življenjem na robu tehnološke evolucije, velikim razmišljanjem in gradnjo večjih projektov tvegamo, da vam tega ni treba početi. Vaš uspeh je naš uspeh.

S priznanimi ljudmi, izdelki, storitvami in strastjo na novo opredeljujemo, kaj je mogoče, in vas pogumno vodimo naprej.

M2M

O nas

Podjetje smo ustanovili s poslanstvom: S poslanstvom: ponuditi proizvajalcem specializiran in cenovno ugoden proizvodni sistem ERP, skupaj z izvajanjem najboljših poslovnih praks v panogi.

Začnimo projekt

M2M

About us

We started the company with the mission: To offer manufacturers specialized and affordable manufacturing ERP system, together with the implementation of the industry best business practices.

Get Started